It Rak Bloot Zwemmen,

Bloot heel normaal...

Informatie

Steun je ons?

Beste mensen, Bij doneren hou je de website online en blijven we ons best doen om je op de hoogte houden van nieuws en die gene die er belang bij hebben, kunnen veilig hun naturistische levensstijl delen. Heb je geen Paypal, maar wil je wel doneren ? Benader dan Maikel. Bedankt alvast.

 

Beste mensen,

Sinds 4 februari zijn we begonnen met het afhuren van het zwembad It Rak, om ook in de winter te kunnen naakt zwemmen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Tjipke Tasma (www.naaktstrandje.nl), hij heeft de eerste twee evenementen gesponsord. 4 februari hadden we eerst 27 mensen en op 18 februari hadden we 53 mensen voor het zwemmen. Door de groei van aantal mensen gaan we dus ook uitbreiden naar 1,5 uur en word dit dus twee wekelijks programma. U kunt aan de linker kant van de website alle info vinden die u nodig heeft. Ook het horeca gedeelte zal open zijn voor een hapje of drankje. 

Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad (25 m) voor de sportieve baantje-zwemmer en een subtropisch bad om heerlijk te relaxen. Het peuter- en het bubbelbad ontbreken ook niet, zodat er voor een ieder wat wils is. Het bloot zwemmen van 1,5 uur is zeer geschikt voor de hele familie.

Kosten voor het 1,5 uur bloot zwemmen is 5 euro per persoon en kinderen tot 3 jaar is 2,50. Je hoeft geen lid te zijn van naturisten vereniging zoals NFN bijvoorbeeld om mee te doen aan het bloot zwemmen. Zolang er minimaal 50 mensen komen, zie ik geen reden om het duurde te maken of de tijd terug te zetten naar een uur.

Mensen die een kaart hebben van It Rak, deze kaart geld dus niet voor het bloot zwemmen.

Wilt u een reactie plaatsen over het zwemmen, Klik hier op

 

 

Door onze website te bezoeken aanvaard je dat we cookies gebruiken voor de beste weergave. Meer info